AW-kören

AW-kören

Pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på Boulevardteatern

Anmälan

Körledare: Cecilia Nedgård
Målgrupp: Alla som vill sjunga för att det är kul och hälsosamt.
Nivå: Nybörjare
Var: Centralt vid Odenplan
När: Torsdagar 17.30-18.25 f.o.m vecka 6 t.o.m. vecka 21. OBS! Lov vecka 9 och 16
Pris: Just nu "boka tidigt pris" 995kr (ord. pris 1150 kr) för 14 ggr (jmf. pris: 71 kr/h)
Vill du avsluta arbetsdagen med en energiboost som ger massor av positiva hälsoeffekter? Då är AW-kören något för dig!

Kören är öppen för alla och du behöver inte göra något prov eller kunna noter för att vara med. På lektionerna börjar vi med att värma upp kroppen och rösten samt lösa upp eventuella hals- och käkspänningar med självmassage. När vi är uppvärmda lär vi in låtar på gehör som vi sedan sjunger med inlevelse. När lektionen är slut är du som en ny människa, fylld utav positiv energi.
I AW-kören sjunger vi låtar inom alla genrer inom populärmusiken så som pop, rock, soul, country, reagge osv. Variationen är stor så att det aldrig blir tråkigt eller enformigt. Vi sjunger främst hits men ibland kan även någon mer okänd låt dyka upp.
Gå med i vårt musiknätverk på Facebook om du vill träffa andra musikintresserade och få de senaste sångnyheterna! Här kan du som elev hos Unisoul Music söka efter bandmedlemmar, posta spelningar mm.