Unisoul Choir Södermalm

Unisoul Choir Södermalm

Pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på Boulevardteatern

Anmälan

Körledare: Cecilia Nedgård
Målgrupp: Alla som vill sjunga för att det är kul och hälsosamt.
Nivå: Nybörjare - Avancerad
Var: Pumpan, Färgargårdstorget 1, Stockholm
När: Måndagar 19.35-21.00 f.o.m vecka 5 t.o.m. vecka 13.
Pris t.o.m. 28/1: 750 kr (ord. pris 850 kr) för 9 ggr à 85 minuter, samt att man kan träna extra i Unisoul Choir City utan kostnad i mån av plats.
Vill du sjunga för att det kul och ger dig en massa positiva hälsoeffekter? Då är Unisoul Choir kören för dig!

Kören är öppen för alla och du behöver inte göra något prov eller kunna noter för att vara med. På lektionerna börjar vi med att värma upp kroppen och rösten samt lösa upp eventuella hals- och käkspänningar med självmassage. När vi är uppvärmda lär vi in låtar, i stämmor, på gehör som vi sedan sjunger med inlevelse. När lektionen är slut är du som en ny människa, fylld utav positiv energi.
I Unisoul Choir sjunger vi låtar inom alla genrer inom populärmusiken så som pop, rock, soul, country, reagge osv. Variationen är stor så att det aldrig blir tråkigt eller enformigt. Vi sjunger främst hits men ibland kan även någon mer okänd låt dyka upp.
För dig som vill utvecklas mer sångtekniskt, musikaliskt och sceniskt, men inte kan gå i Unisoul Vocal Choir, finns en möjlighet att kombinera Unisoul Choir med Konsertintensiv till ett rabatterat pris.
Unisoul Choir håller till på Färgargårdstorget 1. Närmaste tunnelbanestation är Skanstull och flera bussar stannar i närheten.
Gå med i vårt musiknätverk på Facebook om du vill träffa andra musikintresserade och få de senaste sångnyheterna! Här kan du som elev hos Unisoul Music söka efter bandmedlemmar, posta spelningar mm.