För privatpersoner

Kurser för privatpersoner

Lär dig sjunga med oss! Sånglektioner, Pop- & rockkör, Lektioner Online mmArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård samt pop- och rockkören Unisoul Vocal ChoirArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård samt pop- och rockkören Unisoul Vocal ChoirPubliken jublar och applåderar

 Anmälan

Du behöver inte göra något inträdesprov eller kunna läsa noter för att gå en kurs hos oss. Alla är välkomna! Just nu erbjuder vi följande kurser för privatpersoner:

Privata sånglektioner via Zoom eller vid Odenplan – För dig som vill utvecklas sångteknisk, musikaliskt och sceniskt individuellt eller tillsammans med några du känner.

Sånglektioner i grupp via Zoom – För dig som vill utvecklas sångtekniskt och komma igång att träna med “Sånglektioner Online” samtidigt som du får individuell feedback (om du vill) och “pepp”.

Voicercise® i grupp via Zoom – För dig som vill träna upp din sångmuskulatur för att kunna sjunga bättre. Vi tillämpar övningar från “Voicercise® Online” på sånger samtidigt som du får individuell feedback (om du vill) och “pepp”.

Söka musikklass – För barn och föräldrar som vill ha professionell hjälp med förberedelserna inför ansökningsprov till AF, Kulturama eller annan musikklass.

Sånglektioner Online – För dig som vill lära dig sjunga eller vidareutveckla din röst var och när det passar dig.

Voicercise® Online – För dig som vill träna upp styrkan och smidigheten i de muskler som används vid sång och få dem att jobba på rätt sätt (en förutsättning för att kunna sjunga bra) eller som ett verktyg att hålla sångapparaten i gott skick.