Företagstjänster

Företagstjänster

Unisoul Music skräddarsyr sångtjänster för företag. Alla sångtjänster kan arrangeras via Zoom (livevideo). Det enda deltagarna behöver är en dator/surfplatta/smartphone med webkamera och mikrofon.  Kontakta oss med en beskrivning på vad just ni önskar för att få en offert.

Sångpedagogen och körledaren Cecilia Nedgård dirigerar i Idolfinalen i GlobenSångpedagogen Ceciia Nedgård håller workshop i körsång på företagPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir uppträder på IdrottsgalanSångpedagogen Cecilia Nedgård håller workshop i körsång på företagPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir medverkar i Grotesco på ScalateaternSångpedagogen Cecilia Nedgård håller workshop i körsång på företag
Exempel på företag som har anlitat Unisoul Music är:

AFA försäkring
COMPUTERLINKS Sweden AB
Eventkraft AB
Fackförbundet ST
Folkbildningsrådet
Kungliga Tekniska Högskolan
Martin Olsson Restauranghandel AB
Meter Television AB (Idol)
Microsoft
Migrationsverket
Moderna försäkringar
Nordic Investment Bank
Organization Unlimited AB
Perfekt Event
Phadia AB
PTS
Regi Event & Marketing Sweden AB
Runö Utbildnings- och utvecklingscentrum
S:t Lucas i Stockholm
SABO
Scalateatern (Grotesco)
Sony Music Entertainment Sweden AB (Idrottsgalan)
Svenska Fotbollsförbundet
Systembolaget AB
TRR Trygghetsrådet
VO Ortopedi Södersjukhuset
Vår populära workshop ”Körslag för företag” är en rolig och fartfylld teambuildingaktivitet under kickoffen, konferensen eller firmafesten som leder till många skratt.

Så här går det till: Personalen delas in i två eller flera grupper. Varje lag övar in varsin låt och enklare koreografi under ledning av en erfaren sång- och körpedagog. Grupperna uppträder sedan till inspelad bakgrundsmusik. Bästa laget vinner!

Men ”Körlag för företag” är inte bara nöje utan även nytta. Forskning visar att körsång är bra för vår fysiska och psykiska hälsa. Till exempel :
 • Samhörigheten i gruppen ökar
 • Känslan av lugn och välbefinnande ökar
 • Stressnivån sänks
 • Immunförsvaret stärks
 • Sömnen förbättras
Alla kan vara med och inga förkunskaper krävs. Tidsåtgång ca 2-4 timmar beroende på upplägg. ”Händerna i luften, nu spränger vi taket!”

Pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på Boulevardteatern
Gör ett avbrott under konferensen med en rolig aktivitet som svetsar ihop gruppen och laddar er med ny energi!

Så här går det till: Vi börjar med en snabb genomgång av grundläggande sångteknik och hur sångapparaten fungerar. Därefter praktiserar vi vår nyvunna kunskap i olika andnings- och uppsjungningsövningar. Gruppen lär in en låt (med eller utan stämmor och rörelser, beroende på nivån på deltagarna). Sången kan sedan framföras under ev. middag om så önskas.

Alla kan vara med och inga förkunskaper krävs. Tidsåtgång ca 0,5-2 timmar beroende på upplägg. "We will, we will rock you!"

Sångpedagogen Cecilia Nedgård håller workshop i körsång på företag
Sjung och må bra tillsammans!

Så här går det till: En erfaren körpedagog kommer till er en gång i veckan och tränar in sånger med er. Ni börjar med andnings- och uppsjungningsövningar för att väcka kroppen till liv. Ni går igenom sångteknik och tillämpar er nyvunna kunskap på låtarna. Därefter jobbar ni med musikaliskt tolkning, ni försöker få ”feeling”. Om sångerna ska framföras tränar ni även på scenframställning.

Förbättringen av er tal- och sångröst kommer att märkas snabbt. Ni kommer få god förståelse för hur rösten fungerar och inte minst ha mycket roligt! Nivån anpassas efter gruppen, inga förkunskaper krävs. Körsång på arbetsplatsen är avdragsgillt som friskvård.

Körsång är inte bara nöje utan även nytta. Det är vetenskapligt bevisat att körsång är bra för vår fysiska och psykiska hälsa. Till exempel :
 • Samhörigheten i gruppen ökar
 • Känslan av lugn och välbefinnande ökar
 • Stressnivån sänks
 • Immunförsvaret stärks
 • Sömnen förbättras
 • Blodtrycket sänks
 • Spänningar i kroppen släpper
 • Blodcirkulationen och syresättningen av blodet ökar
 • Hållningen förbättras
 • Risken för blodpropp minskar
Sångpedagogen Cecilia Nedgård håller workshop i körsång på företag
Slå två flugor i en smäll! Teambuilding och julunderhållning i ett.

Så här går det till: Personalen får öva in lucia- eller julsånger för att sedan framföra det på företaget. Detta kan göras som en rolig och spontan workshop eller mer seriöst med återkommande repetitioner. Man kan göra poppigare jullåtar med rörelser och bakgrundsmusik eller traditionella sånger à capella (med eller utan stämmor).

Inga förkunskaper krävs. ”Natten går tunga fjät”

Luciatåg eller julkonsert på företag
Unisoul Music kan hjälpa till med olika typer av underhållning. Ni kanske vill ha ett sånginslag på konferensen, ett luciatåg till jul, ett band till firmafesten …?
Unisoul Music säljer presentkort på våra tjänster och till valfritt belopp. Våra presentkort är en uppskattad gåva till jul eller som avtack när en medarbetare slutar. Presentkortet och fakturan kommer med posten inom ett par vardagar.

Beställ här