Unisoul Vocal Choir

 Unisoul Vocal Choir

Kören har paus tillsvidare. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du vill få information när vi startar igen.

Pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på BoulevardteaternSångpedagogen och körledaren Cecilia Nedgård samt pop- och rockkören Unisoul Vocal ChoirPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir sjunger på Boulevardteatern

Anmälan

Körledare/Sångpedagog: Cecilia Nedgård
Vice körledare/Körledare Bonuskören: Hanna Stafrén
Målgrupp: Ungdomar & Vuxna (från 15 år och uppåt) som vill utvecklas sångtekniskt, musikaliskt och sceniskt.
Nivå: Nybörjare - Avancerad
När: Kören har paus 2019
Pris: 2290 kr för 14 ggr om totalt 28 timmar (jmf. pris 71 kr/timmen) inkl. stäminspelningar, skriftligt kursmaterial, Bonuskör och konsert
Unisoul Vocal Choir är ingen vanlig kör utan en sångkurs i körformat. Fokus ligger på utvecklingen av DIN röst och vi jobbar nästan som på en sånglektion fast i grupp. Kören förenar med andra ord det bästa från två världar: röstutvecklingen som sånglektioner ger med gemenskapen, stämsången och glädjen att musicera med andra som körsång ger. Kören är tillräckligt stor för att du ska våga sjunga ut men har ändå en personlig prägel.

Kören är öppen för alla och du behöver inte göra något prov för att vara med. Eftersom vi lär in de 2-4-stämmiga låtarna på gehör behöver du inte heller kunna läsa noter. Som ett extra stöd för inlärningen får körmedlemmarna tillgång till stäminspelningar och ett skriftligt kursmaterial.

Du kommer hit för att ha kul och utvecklas sångtekniskt, musikaliskt och sceniskt på dina villkor. För de som vill ha en större utmaning och sjunga fler låtar finns möjlighet att delta i en Bonuskörgrupp utan extra kostnad. Varje termin jobbar vi med nya sångtekniska moment så oavsett om du är nybörjare eller erfaren sångare/sångerska kommer du kunna utvecklas i kören under flera år.
Unisoul Vocal Choir består av tjejer/kvinnor och killar/män i alla åldrar. Vi har en nedre åldersgräns på 15 år.
Vi börjar med att lösa upp eventuella hals- och käkspänningar med självmassage. Därefter värmer vi upp kroppen och rösten. Vi gör andnings- och sångövningar för att förbättra vår sångteknik. Efter det lär vi in låtar, i två till fyra stämmor, på gehör. På låtarna övar vi sedan sångteknik och tolkar dem musikaliskt.

I början på terminen ligger fokus på att lära in stämmorna och öva sångteknik. Allt eftersom materialet börja sitta tolkar vi låtarna och lär oss texten utantill med ”feeling”. När det börjar närma sig konsert arbetar vi främst med det musikaliska och sceniska uttrycket.
Unisoul Vocal Choir sjunger låtar inom alla genrer inom populärmusiken så som pop, rock, soul, country, reagge osv. Körledaren väljer ut lämplig repertoar och eftersträvar så stor variation som möjligt i stilar, tempon etc. för att vi ska få ultimat musikalisk och sångteknisk träning. Vi sjunger främst hits men ibland kan även någon mer okänd låt dyka upp. Repertoaren blandas med både nya låtar och låtar vi sjungit förut. Besök vår youtubekanal om du vill lyssna på vad vi sjungit tidigare.

Vårterminen 2018 sjöng vi:
Can't Stop the Feeling (Justin Timberlake)
Knock on Wood (Amii Stewart)
Roar (Katy Perry)
Hello Goodbye (The Beatles)
Just The Way You Are (Bruno Mars)
Ain't No Mountain High Enough (Marvin Gaye/Sister Act)
Here Comes The Sun (The Beatles)
Heaven's On Fire (Kiss)

Höstterminen 2017 sjöng vi:
Girls Just Wanna Have Fun (Miley Cyrus/Cyndi Lauper)
Fight For You/Africa (Jason Derulo/Toto)
Counting Stars (One Republic)
The Big Bang (Rock Mafia feat. Miley Cyrus)
Himlen i min famn (Carola)
Walking in Memphis (Michael Ball/Marc Cohn)
My Name is Human (Highly Suspect)
Välkommen hem (Sonja Aldén)
Last Christmas (Wham)
All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey)
Jingle Bells (Glee-arr)
Nu tändas tusen juleljus
Sankta Lucia
Lusse Lelle
Gläns över sjö och strand
Om kören vill avslutas terminen med en konsert där Unisoul Vocal Choir är med och uppträder. Detta är höjdpunkten på terminen då man ser vad allt arbete man lagt ner slutligen resulterar i. Om du är nyfiken att höra hur det låtit tidigare konserter kan du lyssna på vår youtubekanal. Vill du bli informerad så fort en ny video läggs upp så prenumerera på kanalen (helt gratis). Om du gillar det du hör så tryck gärna på gilla-knappen ; ).
Du som inte provat på Unisoul Vocal Choir tidigare har möjlighet att göra det gratis vid första terminstillfället i mån av plats. Föranmäl dig senast dagen innan lektionstillfället. Varmt välkommen!
Gå med i vårt musiknätverk på Facebook om du vill träffa andra musikintresserade och få de senaste sångnyheterna! Här kan du som elev hos Unisoul Music söka efter bandmedlemmar, posta spelningar mm.